Screening Bureau Oosterwolde | Over ons
21815
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21815,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Over ons

Screening Bureau Oosterwolde is in 2007 opgericht door Inge Wijnsma-Schuurs. Inge is gecertificeerd echoscopiste voor de 20 weken echo, het Structureel Echo Oonderzoek (SEO).

In de afgelopen jaren heeft zij veel ervaring opgebouwd: als radiodiagnostisch- en vasculair laborante, echoscopiste en afdelingshoofd in diverse ziekenhuizen.

 

Er is heel bewust gekozen voor een eigen – en daarmee onafhankelijk -echografisch bureau voor zwangere vrouwen en hun partners in Noord Nederland. Inge: “Door deze onafhankelijkheid, kan namelijk elke zwangere vrouw bij ons terecht, ongeacht welke verloskundige, huisarts of gynaecoloog.”

 

In de informele praktijk wordt ruim de tijd genomen voor de 20 weken echo. De uitslag van de echo wordt met u besproken en aan u meegegeven voor uw verloskundige, huisarts of gynaecoloog. De betrouwbaarheid van de screening komt voort uit de kennis en ervaring van de echoscopiste en de moderne echografische apparatuur.

 

Screening Bureau Oosterwolde voldoet aan de gestelde eisen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Screening Bureau Oosterwolde heeft sinds 2007 een samenwerkingsovereenkomst met de Stichting Prenatale Screening Noord-Oost Nederland.